Pie Tee???... hahaha....

Monday, May 2, 2011

Pie tee ku x menjadi… hehehe… Dah lama dah nak try buat pie tee ni. Tp sbb x de acuan terpaksa la delay… Tak sangka pulak masa tgh jalan2 last week boleh terjumpa pulak dengan acuan pie tee ni. Tu pun tinggal satu je. Nasib baik ada. Hikhikhik…

Hari ni… balik je dari keje… (penat dan letih tuhan je yang tau)… dengan semangat nak buat pie tee yang membuak2 ni… aku pun cuba la buat pie tee. Konon nya kalau menjadi…next year nak wat pie tee masuk lam menu besday party… hasil nya korang tengok la sendiri… entri kali ni x de resepi sebab tukang masak dia masih fail ekekeke… nanti bila dah expert baru bulih share resepi…



Cawan yang dh ada inti… nasib baik boleh makan… hehehe



Yang ni masa mula buat cawan pie tee…. Ada yang pecah… sebab lekat kat acuan… ekeke



… ni dah terer sikit kot…sbb ada la jugak yang menjadi… hehehe… bangga wooo…




Pie tee ni tunggu masa nak disantap…

Hmmm… Nampak nya cubaan kali pertama ni x begitu menjadi… harap2 kali kedua nanti menjadi dan terbaekkk… huhu…

2 comments:

  1. alyajane said...:

    along,, ko luk resipi ih hehehe nampak menyelerakan ngen ji hehehe

  1. MyZahra said...:

    naah ko tujuh gak au...

Post a Comment